Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » Архів новин
Із завтрішнього дня лічильник навчального року для хореографічної школи обнуляється та починає свій відлік із цифри "1". Саме 17 вересня 2007 року стане першим навчальним днем. Заняття починаються із 9-ої години ранку. Маленькі п"ятирічки розпочнуть заняття у оновленному ВМЦХХО "Барвінок". В цьому році при складанні розкладу зробили акцент на рівномірний розподіл занять на протязі всього дня. А розподіляти дійсно є що. Починаючи із молодшої хореографічної школи маленькі дітки займаються основами хореографії. З 1-ого класу хор.школи є розподіл на класичний танець та народно-сценічний. З другого добавляється ПКН. Але все це - в межах одного заняття. А от далі добавляються уроки музики та співу у фольклорних гуртках, уроки вишивки та уроки акробатики. Ясно, що таку кількість занять дуже важко розпланувати, але впевнений - в нас все вийде. А от для концертного складу, початок року - це своєрідний перепочинок між літньою роботою та початком серйозної роботи із оновленим складом. Розводки на більшість номерів були зроблені ще у серпні, але залишилося ще дуже багато роботи.
В цьому році викладачам повезло із Днем вчителя. Запитаєте: "Чому?" Відповідаємо. День вчителя прогнозується на 6 число. Це непогана відтяжка, оскільки в цьому році все ж планується капустник від педагогів, присвячений цьому святу. Не секрет, що капустник на День вчителя задає темп і ритм на всі подібні заходи. А вже нова старша група має мобілізуватися і показати клас. Нові люди, нові лідери. Все це у новому навчальному році.

Просмотров: 709 | Дата: 16.09.2007 | Комментарии (1)

Вітаємо із днем народження Голоту Маргариту. "Расти большой не будь лапшой".

П.С. Для тих, хто не знає, це одна симпатична дівчинка із концертного складу. Тягнемо її за вуха, хоча особисто я знаю, що така є, але хто це в обличчя, не знаю і я. Виправимось. :)

Просмотров: 734 | Дата: 15.09.2007 | Комментарии (1)

Відкрито ще дві теми на форумах. В одній ми будемо займатеся професійним язикарством і повідомляти останні новини із життя барвінчат (навіть і не зі свого). Інша тема для тих, хто вміє шукати цікаве в будденості.
Просмотров: 679 | Дата: 15.09.2007 | Комментарии (0)

 Із святом вас, шановні Вінничани. Запитаєте, а коли свято Дня міста? Відповідаємо - тоді коли вирішить міська влада. Це має бути вихідний день десь наприкінці вересня. В програмі свята планується святковий парад та концерт у ККЗ "Райдуга". В обох цих заходах активну участь буде приймати НАТ "Барвінок". Початок концерту о 15:30, а парад спробуйте спіймати на вулиці Соборній у першій половині дня. Бажаємо всім здоров"я....на другу половину дня.
Просмотров: 663 | Дата: 15.09.2007 | Комментарии (1)

Ось так, тихенькою сапкою, але тему байок підтримали більшість учасників нашого форуму. Приємний факт. На цьому не зупиняємось. До речі, у форумі доповнені дані за випускників до 2007 року. Але це ще не кінець. Сьогодні в ВМЦХХО "Барвінок" було вивішано роботу щодо прогресивних піонерів. На жаль, не всі піонери зрозуміли значення слова прогресивний. Прогресивний - це той, який за певний відрізок часу зробив дуже суттєвий скачок у своїй роботі. Зазвичай, значний прогрес показує молодь, що не має належного досвіду та якості. А от зорі та зірки прогресують надзвичайно повільно. Досягнувши вершини, головне завдання - втриматися. Чого і вам бажаємо. Прийде час і буде відповідний звіт за якістю. Не  путайте ці речі. Про вас і так багато написано та сказано. smile
Просмотров: 664 | Дата: 15.09.2007 | Комментарии (0)

 Поки я давав хропака на годин так 5, хтось нахуліганив у форумі написавши ще одну байку про Чехії. А казали, що невдала поїздка була:)
Просмотров: 667 | Дата: 14.09.2007 | Комментарии (0)

І хоча годинник показує 23.03 на нашому календарі вже 14 число, яке горить яскравим помаранчовим кольором. Це означає тільки одне, що вже новий день, а нового в новинах не добавилося. Виправляємося. Як і обіцяли, на сайті доступна повна версія хіт-параду самих прогресивних піонерів сучасності. Mr.JYBR продемонстрував дуже об"єктивну та інформативну роботу, тож налітай молодь. Купляємо слюнявчики та шукаємо своє прізвище. Головне "не зазвиздеть!", інакше більше не знайдете, а своїм друзям будете показувати затерті ксерокопії і клястися на Букварі, що в вересні 2007-го ви були найпрогресивнішим.
А ще, на форумі новенька байка. І знову моя.


Співає, незважаючи на те, що москалі вже сплять:

"Сам пью,
сам гуляю,
сам стелюся,
сам лягаю"

Просмотров: 675 | Дата: 13.09.2007 | Комментарии (1)

   Ось і пройшла офіційна лінійка відкриття нового навчального року. Погода трішки підкачала. Ясно, що всі цікавинки для малечі довелося проводити у нашому улюбленому залі №18. Помістилися там далеко не всі, але ті, хто потрапили - не пожаліли. Традиційно для нашого ансамблю, для маленьких першачків показували невеличку виставу, де злий Мухомор вкрав пам"ятні медалі, а непереможний Барвінок в черговий раз врятував світ. Все обійшлося без крові. На святі були присутні дуже поважні гості та друзі. Губернатор, мер, його заступник і вся  освітянська верхівка та люди небайдужі до ансамблю. Серед присутніх був шановний друг нашого ансамблю, пан Збігнев Чісак. Саме він в останній час дуже підтримує наш ансамбль і запрошує на гостювання у Агроклубі. Поважні гості ще довго гостювали у Центрі Барвінка. Самі дорогі для нас люди отримали пам"ятну нагороду. Маленький образ Барвінка, що посміхається, буде на лацкані піджаків поважних гостей. Нагорода виконана на високому ювелірному рівні. До кожної є відповідне посвідчення. А номер один в посвідченні має людина, що вложила в ансамбль своє життя. Оніщук ОЛ - перший, хто удостоївся цієї заслуги.
    Поїхали далі. На нашому сайті зареєструвалися декілька чоловік. Це дуже приємний факт. Ми хочемо заспокоїти тих, хто не знайшов себе на форумі випускників. Вибачайте, зараз дуже складний час і ми не встигаємо зробити все бездоганно. Ми дійшли тільки до 1996 року. На інших не вистачило часу. Але обіцяємо, що в найближчі декілька днів ви знайдете крім всіх випускників до 2007 року ще і групу із близько 40 чоловік, що за певними причинами не змогли добратися до 11 класу і зійшли з трасси трішки раніше. Хтось після 9-го класу, а хтось після 10-го, а комусь не вистачило якогось місяця. Всі там будемо. І нагадаємо, якщо ви будете активними на нашому сайті, то згодом зможете перейти у статус Креативника, що дозволить вам створювати такі гілки форума, які ви будете вважати за потрібне.
    І останнє. В суботу 15-го в нашого міста свято. Чи точно в цей день не скажу, але знаю точно, що святковий концерт на честь Дня міста відбудеться в цю суботу у залі Райдуга. НАТ "Барвінок" приймає участь у зведених концертах.....чому я вам це розказую? Ви ж знаєте як воно завжди все буває перед такими заходами.
    І зовсім останнє. Всі заняття в Центрі Барвінок розпочинаються з 17-го вересня.

Просмотров: 779 | Дата: 13.09.2007 | Комментарии (2)

Дочекалися ми 12-го. Ласкаво просимо. Відразу скажу, що сайт орієнтований на випускників та учасників НАТ "Барвінок". Всім іншим він буде меньш цікавим. Для випускників, що випустилися не більш ніж 2 роки тому, буде цікаво знайти себе у проектах "Креативу". Ініш ж можуть знайти собі інше, не меньш цікаве заняття. Випускники різних років можуть відмітитися на нашому форумі, запропонувавши щось цікаве. А наші молодші друзі, що мають за честь представляти ансамбль на міжнародному та локальному рівні, можуть повчитися досвіду у більш досвідчених. Ми сподіваємося на вашу співпрацю. Поперерджаємо, що можливості сайту значні і самих некультурних, нецензурних людей ми будемо жорстоко наказувати відносно нашого сайту.
Поступово обживають кімнатки нашого маленького куточку хазяїва молоді та досвідчені. От і готова ще одна досить філософська, по-дитячому суб"єктивна, але сердечна робота ще одного нашого автора. Знайомтесь. Salamandra та її "Крик душі".
Крім того, на ваш розсуд добавлена легенька стаття "Чи є життя після Барвінка" і тематична робота від Alegro.

Просмотров: 690 | Дата: 12.09.2007 | Комментарии (0)

ІГ "Креатив" існує на теренах маленької країни під назвою Барвінок ось вже два з половиною роки. Нашою метою є об"єктивний зріз на все цікаве, що трапляється серед жителів та старожилів. Ми намагалися бути оригінальними та неповторюватися. Група складається із викладачів та цікавих, неоднозначних учасників ансамблю. В цьому році ми вирішили зробити певні зміни. Статті будут різні за стилістикою, одже і відносно авторської роботи. З цього моменту не потрібно вішати котів всіх категорій на суто ІГ "Креатив". Ви можете висказати все автору в обличчя. І довго стукати себе п"ятою в грудний відділ копчика, що ви якраз не такі.
В минулому році випустився наш перший креативник. Сьогодні можна назвати сміливо, що Лісовий Роман був для Креатива особистістю цікавою та неоднозначною. Його іронічно-прикольні коментування дозволяли об"єктивно тримати руку на пульсі щодо подій у ансамблі. Було дуже прикро, коли на певний час він вилетів із складу із-за проблем зі здоров"ям. Жіноча складова нашої групи перемогла і саме дівчата стали темою більшості статей. Останній захисник людства та чоловічої статі повернувся до нас ближче до кінця року. Але після випускного ми залишилися у меньшості. Ми висловлюємо Лісовому Роману подяку від всієї групи за його ідеї, стійкість до спокус, щодо відношення до нашої ІГ та бажаємо йому щасливої дороги дорослим життям.
Саме в кінці року почалися перші оновлення нашого складу. І нам вдалося переговорити та "відхопити на трансфері" дуже серйозну та цікаву персону. Людину, що суттєво підсилила наш склад. Сьогодні її творчий дебют у ІГ "Креатив". Першою роботою є анонс до глибокої та непростої задачі - оцінки роботи піонерів за останній місяць. Прогрессивну молодь шукає
Mr. JYBR у цікавому анонсі. Повна версії буде викладена пізніше.
Просмотров: 705 | Дата: 10.09.2007 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 »
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz