Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » 2007 » Вересень » 10 » Про зміни в нашому житті.
Про зміни в нашому житті.
20:20
ІГ "Креатив" існує на теренах маленької країни під назвою Барвінок ось вже два з половиною роки. Нашою метою є об"єктивний зріз на все цікаве, що трапляється серед жителів та старожилів. Ми намагалися бути оригінальними та неповторюватися. Група складається із викладачів та цікавих, неоднозначних учасників ансамблю. В цьому році ми вирішили зробити певні зміни. Статті будут різні за стилістикою, одже і відносно авторської роботи. З цього моменту не потрібно вішати котів всіх категорій на суто ІГ "Креатив". Ви можете висказати все автору в обличчя. І довго стукати себе п"ятою в грудний відділ копчика, що ви якраз не такі.
В минулому році випустився наш перший креативник. Сьогодні можна назвати сміливо, що Лісовий Роман був для Креатива особистістю цікавою та неоднозначною. Його іронічно-прикольні коментування дозволяли об"єктивно тримати руку на пульсі щодо подій у ансамблі. Було дуже прикро, коли на певний час він вилетів із складу із-за проблем зі здоров"ям. Жіноча складова нашої групи перемогла і саме дівчата стали темою більшості статей. Останній захисник людства та чоловічої статі повернувся до нас ближче до кінця року. Але після випускного ми залишилися у меньшості. Ми висловлюємо Лісовому Роману подяку від всієї групи за його ідеї, стійкість до спокус, щодо відношення до нашої ІГ та бажаємо йому щасливої дороги дорослим життям.
Саме в кінці року почалися перші оновлення нашого складу. І нам вдалося переговорити та "відхопити на трансфері" дуже серйозну та цікаву персону. Людину, що суттєво підсилила наш склад. Сьогодні її творчий дебют у ІГ "Креатив". Першою роботою є анонс до глибокої та непростої задачі - оцінки роботи піонерів за останній місяць. Прогрессивну молодь шукає
Mr. JYBR у цікавому анонсі. Повна версії буде викладена пізніше.
Переглядів: 703 | Розмістив: Lavatrice
Всего комментариев: 0
Добавлять Комментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz