Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » Архів новин
Поступово набирає ваги чат на офіційному сайті http://www.barvinok-dance.com.ua. На сайті зареєстровано вже півтора десятка користувачів, серед яких випускники минулих років, теперішні учасники ансамблю та люди, які якимись чином пов"язані із ансамблем. Після відкриття цього сайту ми проведемо голосування, щодо переїзду чату на сайт Креативу. Є інший варіант, щодо основного та дублюючого чату. Запитаєте, в чому причина таких думок. Причини очевидна. Не завжди витримує техніка. От і сьогодні з 11 годин ранку не працює офіційний сайт із-за проблем із хостингом. Бажаючим поспілкуватися в один із небагатьох вихідних, співчуваємо та вибачаємося за нашого хостера RX-HOST.
Просмотров: 680 | Дата: 09.09.2007 | Комментарии (0)

Субота, робочий день в нашому ансамблі. Але розмова не про те. Хто не знає, скажу. Через 18 місяців нашому ансамблю стукне дорослий вік. 25 років. За цю чверть віку, через ансамбль прошло чималенька кількість хлопців та дівчат. Самі старші випускники водять до нас своїх дітей, а то і двійко. Не всі витримали шалений ритм життя в ансамблі. Але всіх тих, хто вірою та правдою був з нами на протязі останніх 23 років, ми пам"ятаємо завжди. В зв"язку із цим буде вікрита нова гілка у форумі, на меті якої є пошук випускників різних років. А було їх достатньо. 123 молодих хлопців та дівчат є почесними випускниками ансамблю. Не всіх героїв минулого знає сучасна молодь, але ми будемо виправляти цю помилку. Відшукай себе у форумі і дай про себе знати. Твоїм друзям по випуску цікаво знати, як в тебе справи.
Просмотров: 640 | Дата: 08.09.2007 | Комментарии (3)

Розпочав роботу форум. Перша тема "Байки з минулого". Зареєстровані користувачі можуть залишити свої цікаві байки із життя в ансамблі. Пригадуємо, записуємо. Хай молодь знає своїх героїв. Їм розказують про випускників минулих років майже кожного дня, а от чим вони такі файні - розпишіть самі. Хто зробить це краще за вас. Кращі роботи будуть вивішані у ВМЦХХО "Барвінок". Але будьте коректнимим. Нагадуємо, що більшість головних героїв байок вже дорослі люди. Тож поважаймося!
Ну і останнє! В байку можна внести трішки елементу перебільшення (Для цікавості). Але не перестарайтеся. На пробу добавлена перша байка.

Просмотров: 668 | Дата: 05.09.2007 | Комментарии (0)

Нарешті завершена перша стадія оновлення інформації. На сайт залито всі статті Креативу. Шукайте в каталозі статей. На черзі тематичні статті, відео- та фото- інформація. Добавилася стаття про користування сайтом та деякі поради.
Просмотров: 657 | Дата: 04.09.2007 | Комментарии (0)

       Для тих, хто ще не знає. 12-го вересня  відбудеться лінійка відкриття нового навчального року.  Сценарій свята готовий. Залишилося лише вивчити слова, начистити туфлі, почепити парадні гульки, купити дві поломані гвоздики і сміливо чекати свята. Навряд чи, це хтось прочитає до 12 числа, але не кажіть, що ми не попереджували!!!! :)
Просмотров: 679 | Дата: 04.09.2007 | Комментарии (1)

    Де в цієї бісової машини вимикається москальська мова, це ми вже знайшли. Хлопці із UcoZ зробили дійсно зручний та гнучкий сервіс. Але ще не все перекладено. До того ж потрохи закладаються статті минулих років. Ще тиждень і сюди можна буде пускати людей.
Ще в новинах потрібно щось написати новеньке та нікому невідоме. Інформації мало. Вже вівторок. Але все ж краще ніж понеділок і на один день ближче до вихідного.

Просмотров: 645 | Дата: 04.09.2007 | Комментарии (1)

    Привіт, привіт! Тестове вмикання нового сайту ініціативної групи Креатив. Ми спробуємо довести до вашого відома саму цікаву та свіженьку інформацію із життя Народного ансамблю танцю Барвінок, Центру хореографічної освіти "Барвінок", його вихованців та випускників.
Просмотров: 632 | Дата: 03.09.2007 | Комментарии (2)

« 1 2 ... 20 21 22
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz