Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » Архів новин
Підходить до кінця третій день тижня.
А в нас поповнення. З понеділка до нас приєдналося ще 6 чоловік. Це Faust , GUY , Inka, Irkissa , Perik, Romzes З цих шести чоловік маємо 2 випускника, 1 викладач, 3 учасника НАТ "Барвінок" (один з яких, перший номер нашого рейтингу). В кінці тижня зробимо підсумок по рокам та визначимо самий активний рік. Також, на кінець тижня розплануємо початок фото конкурса на приз креативника, створеного по ідеям та баченням наших своячків. В найбижчі декілька тижнів очікуємо на дуже цікавий хід з боку адміністрації НАТ "Барвінок", але все необхідно підготувати.
Ну і останнє! Декілька наших форумчан пропонують зустріч оффлайн. Нічого не маємо проти, але просто хочемо сказати. Наступна субота - День вчителя. І перед нашою групою (пед.частиною) стоїть головне завдання місяця - капусник! Будемо працювати - нема часу гуляти!

Просмотров: 653 | Дата: 26.09.2007 | Комментарии (4)

Сьогодні мега день (26.09). Два мегамонстри нашого порталу народилися небагато рочків тому. Мегасуперпупер креативник зі стажем і просто весела alegro та суперактивний майбутній креативник Justance . Від всієї ІГК та від всього нашого барвінковського суспільства ми вітаємо вас із цим самим важливішим святом життя. Нехай вас минають хвороби та доганяють великі гроші. А ще успіхів у.... особистому житті.
Ми з вами у ваших думках, мріях та бажаннях. А сидячи за келихом добренького винця не забувайте, що і тут ми приєднуємося до всіх слів, що вам набажають.

"Перша - за здоров"я
Друга - від зарази.
Третя - для любові.
Й так чотири рази."


Вітаємо активно. Хто не кидав цим людям репутацію - обов"язково надайте. Інші в коментарі.

П.С. Після реформування рангів, кожен має право лише на один бал репутації одній людині. Більше - буде дозволено креативникам, які в нас, сподіваюсь, з"являться в найближчий час. Зараз же, давати багато балів репутації мають право я, alegro та Майкл Джексон (улюблена фраза Feniks ).

Просмотров: 725 | Дата: 26.09.2007 | Комментарии (10)

Вітаємо ще одного іменинника! Козяр Дмитро (25.09)! Вітаємо. Мені особливо приємно вітати хлопців концертного складу в яких і я вложив маленьку частку. Дмитро вже в середні групі і ми бажаємо йому старанної праці та невідказного здоров"я.
Просмотров: 620 | Дата: 25.09.2007 | Комментарии (0)

Місяць вересень багатий на іменинників. Зустрічайте та вітайте! Дем"янчук Дмитро (24.09). Всього, всього, всього...
Просмотров: 636 | Дата: 24.09.2007 | Комментарии (2)

Всіх, хто качав Мафія, а скачав Гуцульські - вітаємо із давно минувшим першим квітням. smile Помилка на посилання виправлена. Тепер там де Мафія - дійсно Мафія. Де Гуцульські - там Гуцульські. Це було важко, але ми все зробили. Все для вас.
Просмотров: 663 | Дата: 23.09.2007 | Комментарии (1)

І ще одне вітання із днем народження для Коломєйцової Владислави. Бажаємо успіхів та творчого росту. (23.09)
Просмотров: 613 | Дата: 23.09.2007 | Комментарии (1)

Ми запустили ще один пустуючий розділ сайту. Каталог файлів. Фанати НАТ "Барвінок" качайте швидше. Дві тематичні музичні роботи на тему фолка та мафії. Тільки про Барвінок! :)
А також ще декілька байок доступні для перегляду.
Просмотров: 620 | Дата: 23.09.2007 | Комментарии (2)


ІГ "Креатив" - це постійно діюча група, що нараховує чималенький склад. Почала працювати два з половиною роки тому. Формат роботи був наступний. Через визначений час на стенді у ВМЦХХО "Барвінок" вивішувалася інформація цікава в першу чергу учасникам ансамблю. Не будемо про минуле. Статтей було достатньо. В цьому році ми переформатували склад та свою роботу. І великі сподівання в нас саме на цей портал. Раз в тиждень буде вивішуватися робота нашого автора. З 14 версня по 21 висіла робота "Про рейтинг прогрессивних" від Mr.JYBR.
В понеділок, 24 вересня буде вивішена нова робота.
alegro пропонує свою роботу. Активним учасникам нашого сайту, ми пропонуємо ознайомитися із роботою і розмістити свої коментарі. Від мене особисто - 2 чи 1 бал респекту. Залежить від вас. Кращі коментарі будуть вивішен в понеділок разом із статтею. У вас є можливість повернутися до рідного ансамблю у вигляді цікавих коментарів. А в майбутньому, якщо все пройде так як ми плануємо, будуть і ще цікавіші речі, пов"язані із інтернет-користувачами порталу "ІГК". Дякуємо за співпрацю. Зробимо наш ансамбль кращим разом!
П.С. Немає нічого страшного в тому, що ви не володієте ситуацією. Нас цікавить погляд із сторони.

Просмотров: 674 | Дата: 22.09.2007 | Комментарии (3)

"21 червня 2007 року кругла дата виповнилася, небайдужі для нас всіх, людині. Бойко Петро Адольфович - людина незаурядна та цікава. Сила силенна особистих нагород та його ансамблю не можуть описати цю людину так, як це можемо ми - його вихованці, його діти, яким він часто приділяв не меньше уваги ніж власним."

Колектив ВМЦХХО "Барвінок" привітав Бойко ПА із святом. Ми вам пропонуємо текстову версію четвертої частини фільму про ювіляра "Хореографія життя". Радимо прочитати. Деякі речі були новиною навіть для нас.

А також пропонуємо вам відеофрагмент останньої частини фільму. "Post Scriptum" не залишив байдужих ні серед гостей, ні серед дорослих, ні серед дітей. Ця частина про нас. Про барвінчат різних поколінь. Про наше життя, про дрібниці, які ми пам"ятаємо. Про нелегку роботу. Про велику Людину.
Просмотров: 748 | Дата: 21.09.2007 | Комментарии (2)

Футбол у Барвінку - це традиція. Кубок УЕФА - річь цікава, хоча і не така популярна, як Ліга чемпіонів. Ось і сьогодні не вдалося дотиснути Дніпру шотландський Абеерден. Але і потужний Евертон розійшовся миром з харьковским Металістом. Користуючись ситуацією згадуємо наш футбол у проекті Креативу, де випускники встигли відмітитись також. А також, ще одна згадка про футбол на форумі у новому розділі "Пам"ятаєш?"
Просмотров: 691 | Дата: 21.09.2007 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 22 »
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz