Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » 2007 » Вересень » 13 » Витримка-це головне.
Витримка-це головне.
00:48
   Ось і пройшла офіційна лінійка відкриття нового навчального року. Погода трішки підкачала. Ясно, що всі цікавинки для малечі довелося проводити у нашому улюбленому залі №18. Помістилися там далеко не всі, але ті, хто потрапили - не пожаліли. Традиційно для нашого ансамблю, для маленьких першачків показували невеличку виставу, де злий Мухомор вкрав пам"ятні медалі, а непереможний Барвінок в черговий раз врятував світ. Все обійшлося без крові. На святі були присутні дуже поважні гості та друзі. Губернатор, мер, його заступник і вся  освітянська верхівка та люди небайдужі до ансамблю. Серед присутніх був шановний друг нашого ансамблю, пан Збігнев Чісак. Саме він в останній час дуже підтримує наш ансамбль і запрошує на гостювання у Агроклубі. Поважні гості ще довго гостювали у Центрі Барвінка. Самі дорогі для нас люди отримали пам"ятну нагороду. Маленький образ Барвінка, що посміхається, буде на лацкані піджаків поважних гостей. Нагорода виконана на високому ювелірному рівні. До кожної є відповідне посвідчення. А номер один в посвідченні має людина, що вложила в ансамбль своє життя. Оніщук ОЛ - перший, хто удостоївся цієї заслуги.
    Поїхали далі. На нашому сайті зареєструвалися декілька чоловік. Це дуже приємний факт. Ми хочемо заспокоїти тих, хто не знайшов себе на форумі випускників. Вибачайте, зараз дуже складний час і ми не встигаємо зробити все бездоганно. Ми дійшли тільки до 1996 року. На інших не вистачило часу. Але обіцяємо, що в найближчі декілька днів ви знайдете крім всіх випускників до 2007 року ще і групу із близько 40 чоловік, що за певними причинами не змогли добратися до 11 класу і зійшли з трасси трішки раніше. Хтось після 9-го класу, а хтось після 10-го, а комусь не вистачило якогось місяця. Всі там будемо. І нагадаємо, якщо ви будете активними на нашому сайті, то згодом зможете перейти у статус Креативника, що дозволить вам створювати такі гілки форума, які ви будете вважати за потрібне.
    І останнє. В суботу 15-го в нашого міста свято. Чи точно в цей день не скажу, але знаю точно, що святковий концерт на честь Дня міста відбудеться в цю суботу у залі Райдуга. НАТ "Барвінок" приймає участь у зведених концертах.....чому я вам це розказую? Ви ж знаєте як воно завжди все буває перед такими заходами.
    І зовсім останнє. Всі заняття в Центрі Барвінок розпочинаються з 17-го вересня.

Переглядів: 781 | Розмістив: Lavatrice
Всего комментариев: 2
2 alegro  
0
biggrin З НОВИМ НАВЧАЛЬНИМ РОКОМ!!! тримаймося !!! wacko

1 Justance  
0
Ну что же очередное начало рабочего года. Ну что же, удачи! biggrin

Добавлять Комментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz