Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » 2007 » Вересень » 17
Віннік Юлію вітає із днем нардженням ІГ "Креатив" і бажає зрости хорошою та гарною дівчиною. Приєднуємося до вітань. Хто-зна, можливо завтра вона зайде на цей сайт?
Ну і ще декілька слів про іменинників. Було б нечесно, що ми не згадали б добрим словом Мороза Андрія, що народився 1-го вересня на День знань, Комар Інну (4 вересня) та Коврукова Андрія (9 вересня). Із святом вас, хлоп"ята та дівчата. До того ж цих хлопців я знаю дуже добре. :)

Просмотров: 640 | Дата: 17.09.2007 | Комментарии (1)

Переможною ходою ідуть байки по нашому форуму.
Новенькі байки від
sheva_max  та від thebee . З дебютом! Кількість байок перевалила за можливий ліміт на одній сторінці. Тому будьте уважними. На форумі, внизу листа є перемикач - "1, 2 сторінки". Не пропустіть, і продовжуємо писати цікаве.
Просмотров: 651 | Дата: 17.09.2007 | Комментарии (1)

На годиннику 12 і розпочався понеділок. Час підвести риску під результатами нашої роботи. Уважні помітили, що нашому сайту вже 2 тижні. А офіційно, він працює лише 4 дні. Причина зрозуміла. 1,5 тижні ми готували матерали та докручували ручки в дизайні. Де потрібно було, використовували молоток та більш важкі інструменти. А з 12 числа ми офіційно почали працювати. Що ми здобули за ці 4 дні? Кількість зареєстрованих користувачів - 9. Хтось скаже 10 і буде правий, але один еккаунт службовий, для службових цілей. І його використання передбачено у крайніх випадках. Навіть 9 чоловік це дуже непоганий результат. Але статистика сайту показує, що крім 9 користувачів на сайті регулярно з"являються 7-6 гостей, які переглядають інформацію, але реєструватися не бажають. А можливо, не знають як. До числа 123 чи 170 ще далеко. Але і це непоганий початок. Наше завдання - зібрати на цьому порталі, як можна більше людей, щоб мати із ними постійний контакт. Маленьке прохання до гостей, що регулярно з"являються на сайті - реєструйтеся та будь-те активнішими. Це цікаво - потрібно тільки спробувати.
І ще одне. Користувачі форуму помітили, що ранги користувачів змінено. Той хто багато користується різними форумами, знає, що це і до чого. Іншим поясню. Кожен форумчанин може змінити репутацію іншого в позитивний чи в негативний бік. Зміна репутації може відбуватися просто від вашої симпатії до якоїсь людини. Можливо, вам сподобався коментар чи стаття чи розповідь. Тоді ви можете добавити репутації тій чи іншій людині. Це знак уваги до іншого. Я це кажу тому, що дуже скоро у двох наших форумчан буде день народження. Вони народилися в один день із різницею в декілька років. І "+" репутації може бути для ним приємним маленьким подарунком.
Тепер про ранги. Все просто.

1."П"ятирічка". Не всі зрозуміли суть, тому поясню. Зараз діти приходять до Барвінка саме в 5- чи 6 -рчному віці і попадають у відповідну підготовчу групу.
2."1- клас". Після підготовчого відділення іде 1-ий клас хореографічної школи. Той хто набере 20 балів репутації піде в 1-й клас.
3."3-клас". Не буду писати скільки потрібно набрати. Буде цікаво пишіть в коментарі. Там і викладу.
4."Передконцертний". До того, як попасти в концертний, потрібно пройти передконцертний склад. Не всі випускники знають що це. На офіційному сайті є про це інформація.
5."Молодша група".
6."Середня група".
7."Старша група".
8."Випускник".

Це головні ранги. Вище за них лише "КреаТОР". Він практично недосяжний для інших. Зроблено це спеціально, щоб інші не спекулювали із адміном, щодо обміну репутації. "Креатор" стоїть обабіч процесу і йому абсолютно до лампочки, чи добавляєте ви ,чи віднімаєте. Але отримати знак уваги буде приємно і йому. Скажу впевнено, що такий персонаж буде тільки один. Ні Креативник, ні Заслужений не будуть отримувати привілеї. Всі рівні і всі починають із "П"ятирічок". Є ще "зауваження", але про них наступного разу.

П.С. Чи потрібно говорити, що авторитет "першокласника" потужніший за "п"ятирічку", а слово старшого майже закон. smile і в разі суперечних ситуацій, яких, ми сподіваємося, не буде, перевага буде на боці субординації рангів, але чесно і корректно.

Просмотров: 611 | Дата: 17.09.2007 | Комментарии (2)

Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz