Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » Архів новин
До нашого сайту нарешті дійшла осінь. І хоча погода хороша - добавимо трішки жовтенького листя. На форумі почав працювати ще один розділ. "Алея слави". Це перша версія задумки, яку будемо вдосконалювати. На даний момент, подарунки, відзнаки та нагороди має право добавляти адмін. Якщо вам сподобається ідея, то пропоную такий креативний варіант. Заходите на http://avatars.kards.ru/. Там шукаєте цікавий аватар, картинку, яку б ви хотіли комусь подарувати з зареєстрованих учасників нашого порталу. І мені пишете в ЛС листа, де вказуєте посилання на аватар (там дається посилання для тих хто не бажає закачувати аватар, але я буду закачувати на наш сайт), кому ви бажаєте його подарувати та підпис "за що", можливий анонім . Якщо така штука стане популярною на нашому сайті, то згодом ми зробимо щось на зразок магазину, де на нашому сайті, в якомусь розділі будуть подарунки. Але не безкоштовно. Наприклад: якийсь подарунок із цікавим підписом коштує два бала репутації. Якийсь один. Принцип розумієте.
Нагороди та відзнаки - це прерогатива адміністрації (поки що).
Сподіваюсь, що така штука зробить відвідування нашого сайту цікавішим, а користувачів активнішими, адже саме за активність та креативні дії вам будуть нараховуватись бали репутації. Свої побажання у коменти, або на форум в "Креативну механіку".

П.С. Нагадаю, що зараз подарунки можна замовити безкоштовно.
Просмотров: 543 | Дата: 11.10.2007 | Комментарии (0)

Ось так тихою сапкою, поступово, сайт ініціативної групи "Креатив" про НАТ "Барвінок" став присвячений чату та способами користування цією штукою. Чергові зміни. Автооновлення вже точно не потрібно чіпати, а час на оновлення встановлено на 15 сек. Пробуйте так - не подобається, в коменти, або на форум.
Просмотров: 555 | Дата: 10.10.2007 | Комментарии (0)

І хто скаже, що осінь бідненька на Дні народження? Тарасюк Аліна (10.10). Вітаємо тебе Алінка із цим святом. Щоб не здолала тебе ні одна болячка і хай їм грець всім незгодам. Щоб вони до тебе навіть не чіплялись. А от хлопці, щоб навпаки. Гарних друзів тобі, успіхів у навчанні, побільше причин для гордості батьків і багато грошей....ну це мене вже занесло.
Просмотров: 567 | Дата: 10.10.2007 | Комментарии (1)

Васкевич Ганну (9.10) вітає весь наш люд і тута і тама. Щоб Анька не хворіла і була кращою із кращих. Я добре знаю її маленьку сестричку - починала в мене. Наснаги вам, дівчата. А старшій - танцювати краще за всіх. Навіть за Майкла Джексона.
Просмотров: 574 | Дата: 09.10.2007 | Комментарии (0)

Розмовляли якось глухий з німим.... Ось і на нашому чаті так. Привет.... И так далі. Отже, що з чатом? Скажу. Довго я грався із цим чатом. І так я його, і так. А він на Фоксі працює на Експлорері ні. Поміняв інше - навпаки. І дійшов до такого висновку. Заходите на чат, першим ділом натискаєте стрічку там де написано "--" і збоку цимплик у вигляді стрілочки. Ну...ще коли на нього навести курсор миші, то там з"являється гарне москальске слово "Автообновление". Натискаєте на нього вибираєте 15 сек і більше його не чіпаєте. Якщо ж ви цього не зробите, то чат не буде оновлювати для вас повідомлення. Це компроміс. Але більше вам його чіпати не доведеться. І тоді вже спілкуєтесь. І ще одне. Список тих, хто є на сайті не оновлюється. І якщо ви три години сидите на сайті, вам пишуть повідомлення в чат, а ви бачите, що на сайті абсолютно одинокі - натисніть кнопку "перезавантажити сторінку" що має вигляд одніє закрученої, або двох стрілок, що рухаються по колу. І всі повиходять.

P.S. Користуючись випадком, хочу попередити, що сайт ІГК, це тематичний сайт. І має жорсткі правила. За їхнє порушення - серйозне покарання. До чого це я веду? Попереджаю, що пости із яскравим політичним підтекстом будуть корегуватися чи видалятися. Інформація, що якимось чином принижують гідність НАТ "Барвінок" буде видалена із сайту, хуліганські пости із нецензурною лексикою по відношенню до всіх, хто має відношення до НАТ "Барвінок" будуть каратися від звичайного бана до видалення еккаунта із блокуванням IP адреси. Всі це знають, але моє діло попередити.
Просмотров: 572 | Дата: 08.10.2007 | Комментарии (1)

Важкий тиждень. Ще б пак. ЛЧ, КУ, День вчителя. Цей список можна продовжувати ще довго. Що ж нам дав цей тиждень?

1. Ще 3 нових користувачі та двоє змінили ніки.
2. Перші "Креативники" звикають до зеленого кольору та потрошки освоюють форум із новими темами.
3. Сайт поповнився різним інформаційним непотребом та новенькими смайлами.
4. Ще одна нова рубрика де кожен може щось надибати цікаве. Каталог сайтів.
5. Голосування на форумі та опитування на сторінках.

Це тільки початок. Все залежить від вас - користувачів.
Просмотров: 606 | Дата: 08.10.2007 | Комментарии (0)

Неділя! Вихідний. Час для гулянок, пергляду телевізору, активного відпочинку та зустрічі з друзями. А чому б не нашому порталі? Отже, що ми пропонуємо нашій людині на нашому сайті в неділю 7 вересня.
1. Перш за все - це форум із нашими гарячими темами на
"Байках з минулого". Читаємо, залишаємо свої та голосуємо за кращого байкаря.
2. Якщо ви випускник і тільки зареєструвалися, то не забудьте відмітитися на форумі "Знайди себе" та дати про себе якусь вісточку.
3. Знаєте цікаву інформацію про наших? Навіть чули вухом? А може і не чули? Давайте на форум "Новини, чутки, протести" . Щось підтвердиться, а щось і ні.
4. Щось не зрозуміло, або є пропозиції по покращенню сайту, або ще щось. Ласкаво просимо на форум "Креативна механіка" . Заходимо, розбираємося, пропонуємо.
5. В розділі "Каталог файлів" доступні (поки що) дві пісеньки.
6. В розділі "Каталог статтей" обирайте статті, які вас зацікавлять.
7. В розділі "Фотоальбом" розміщаємо фото на конкурс. Обов"язково читаємо умови.
8. Якщо вам тут нарешті набридне, то заходьте у розділ "Каталог сайтів". І мандруйте далі по різним посиланням, а можете і самі залишити цікаві місцини.
9. Крім всього цього, на сайті працює чат. Спілкуємося.

P.S. Всі ці задоволення доступні тільки зареєстрованим користувачам. Незареєстровані - заздріть. Або худчіш реєструємось.

Просмотров: 542 | Дата: 07.10.2007 | Комментарии (1)

Оскільки оголошувати конкурс на кращу фото зарано, то ми вирішили просто підвести підсумки. Все просто. Дуже просто. Вітаємо. Justance та thebee переходять із групи "Свояк" у групу "Креативник" завдяки своїй активності. Ось вони перші креативники. Вітаємо. Їм надається гілка у форумі та розділ статей. :)
P.S. Готуйте пальці. Форум та розділ статтей буде доступний креативникам з 7.10.07
Просмотров: 518 | Дата: 06.10.2007 | Комментарии (3)

Вікрилась ще одна рубрика нашого сайту. Каталог сайтів Якщо, хтось має посилання на щось цікаве - заходимо, залишаємо.
Просмотров: 540 | Дата: 06.10.2007 | Комментарии (1)

І ще одного іменинника вітаємо із цим великим святом. Когут Денис (6.10). Вітаємо Денис. Рости великий, поважай старших, не ображай дівчат.
Просмотров: 543 | Дата: 06.10.2007 | Комментарии (1)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 21 22 »
Форма входа
Календарь новостей
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz