Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » 2007 » Жовтень » 9 » Привет, чат!
Привет, чат!
23:28
Розмовляли якось глухий з німим.... Ось і на нашому чаті так. Привет.... И так далі. Отже, що з чатом? Скажу. Довго я грався із цим чатом. І так я його, і так. А він на Фоксі працює на Експлорері ні. Поміняв інше - навпаки. І дійшов до такого висновку. Заходите на чат, першим ділом натискаєте стрічку там де написано "--" і збоку цимплик у вигляді стрілочки. Ну...ще коли на нього навести курсор миші, то там з"являється гарне москальске слово "Автообновление". Натискаєте на нього вибираєте 15 сек і більше його не чіпаєте. Якщо ж ви цього не зробите, то чат не буде оновлювати для вас повідомлення. Це компроміс. Але більше вам його чіпати не доведеться. І тоді вже спілкуєтесь. І ще одне. Список тих, хто є на сайті не оновлюється. І якщо ви три години сидите на сайті, вам пишуть повідомлення в чат, а ви бачите, що на сайті абсолютно одинокі - натисніть кнопку "перезавантажити сторінку" що має вигляд одніє закрученої, або двох стрілок, що рухаються по колу. І всі повиходять.

P.S. Користуючись випадком, хочу попередити, що сайт ІГК, це тематичний сайт. І має жорсткі правила. За їхнє порушення - серйозне покарання. До чого це я веду? Попереджаю, що пости із яскравим політичним підтекстом будуть корегуватися чи видалятися. Інформація, що якимось чином принижують гідність НАТ "Барвінок" буде видалена із сайту, хуліганські пости із нецензурною лексикою по відношенню до всіх, хто має відношення до НАТ "Барвінок" будуть каратися від звичайного бана до видалення еккаунта із блокуванням IP адреси. Всі це знають, але моє діло попередити.
Переглядів: 571 | Розмістив: Lavatrice
Всего комментариев: 1
1 thebee  
0
ну правила - это все понятно, но вот с 15 секундами...это жесть, это как раньше по 3 секунды по телефону, типа : " привет"
"как дела? " "ты где?" :)

Добавлять Комментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Жовтень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz