Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » Архів новин
Від імені всіх тих, хто має відношення до НАТ "Барвінок" вітаємо директора ВМЦХХО "Барвінок"

Петра Бойка

із отриманням звання

НАРОДНИЙ АРТИСТ УКРАЇНИ

Впевнені, що це не останнє і не найвище його досягнення. Бажаємо нових перемог та здобутків.
Просмотров: 4412 | Дата: 11.09.2009 | Комментарии (0)

Підготовка до свята виходить на фінішну пряму. НАТ "Барвінок" відпрацьовує концертну програму та сюрпризи для гостей, а випускників із кожним днем стає все більше і більше. Близько 140 чоловік підтвердили свою участь у святкуванні ювілею ансамблю. Група у складі 40 чоловік регулярно відвідує репетиції та готує номер на концерт.

Нагадуємо, що якщо ви бажаєте дізнатися інформацію про хід підготовки ювілейного концерту, подивитися фотографії,  дізнатися про час наступної репетиції випускників або просто поспілкуватися із друзями, яких не бачили багато років, вам потрібно зареєструватися у соціальній мережі vkontakte.ru, та подати заявку на участь у групі Народному ансамблю танцю "Барвінок" - 25 років.  До групи приймаються випускники НАТ "Барвінок", друзі, легенди ансамблю. 

Чекаємо на вас.

Просмотров: 3395 | Дата: 15.03.2009 | Комментарии (0)

Рішенням міськСЕС, з 23 лютого школи міста та ВМЦХХО "Барвінок" відновлює роботу після карантину. Всі заняття будуть відбуватися за розкладом.
Просмотров: 974 | Дата: 20.02.2009 | Комментарии (0)

Незважаючи на назву, місяць лютий - невеличкий відпочинок перед напруженим весняно-літнім графіком. Тому використовуємо його по повному.
З 14 по 18 лютого НАТ "Барвінок" вирушає у закордонні гастролі у Європу. Відень (Австрія), Будапешт (Угорщина), Братислава  (Словаччина). Саме таким маршрутом рушає ансамбль по Європі, набираючись сил перед святкуванням.

Доречі, як і обіцяли, розпочала роботу група випускників НАТ "Барвінок" на території відомої соц.мережі Вконтакте.ру. Якщо ви випускник НАТ "Барвінок", а ще не зареєструвалися - реєструйтесь та подавайте заявку на вступ.
 
Просмотров: 851 | Дата: 02.02.2009 | Комментарии (0)

24 січня 2009 року відбулося перше засідання координаційної групи по питанню святкування 25 років Народному ансамблю танцю "Барвінок". Координатори взялися за своє перше завдання, а адміністрація Центру "Барвінок" та ІГК розпочинає інтернет-проект "Барвінку - 25 років". Метою проекту є полегшення роботи координаторів, висвітлення останньої інформації про стан підготовки до ювілею улюбленого ансамблю,  координація діяльності випускників різних років і багато-багато іншого.

Для розміщення проекту було запропоновано 3 майданчики: форум офіційного сайту, група на соц.мережі "Однокласники.ру", окрема група на соц.мережі "Вконтакте.ру".

Вибір зупинився на останньому, оскільки на даний момент соц.мережа "Вконтакте.ру" найпопулярніший та найтехнологічніший проект Веб 2.0. Тому, якщо ви випускник ансамблю і бажаєте створити свято 5 квітня для себе та своїх друзів - мерщій реєструйтесь за адресою http://vkontakte.ru/ 

Проект розпочинає роботу 1 лютого. Там шукайте  новини про останнє засідання координаційної групи, прийняти участь в обговоренні питання дар.... все там :) До зустрічі.

П.С. забув дрібницю - вхід по запрошенням.

Просмотров: 926 | Дата: 29.01.2009 | Комментарии (0)

"Лёдтронулся, господа"

З першого лютого розпочинається рекламна інтернет-кампанія в рамках 25-річчя НАТ "Барвінок" з метою полегшення роботи координаторів проекту. Детальна інформація щодо подальших дій буде надсилатися на профілі у соц.мережах однокласники.ру та вконтакте.ру. Роль офіційного регістратора свята відводиться офіційному сайту НАТ "Барвінок" www.barvinok-dance.com.ua Подробиці згодом.

До зустрічі оффлайн

Просмотров: 861 | Дата: 21.01.2009 | Комментарии (0)

Певний час проект інформаційного порталу ІГ "Креатив" існував як окремий та самостійний проект. Але на жаль, на даний момент немає змоги повноцінно координувати і офіційний сайт і сайт ІГ "Креатив" частково сайти будуть співпрацювати та доповнювати один одного. Почнемо із новин. На порталі ІГК новини трапляються частіше ніж на офіційному, тому ми знімаємо стрічку новин із офіційного сайту, натомість ставимо RSS-стрічку з порталу ІГК.

Поясню, що це таке! На сайті ig-kreativ.at.ua та www.barvinok-dance.com.ua буде одна стрічка новин. Якщо ви бажаєте прокоментувати ту чи іншу новину, тоді вам потрібно йти по посиланню на сайт ІГК і увійшовши у профіль прокоментувати новину.
Просмотров: 904 | Дата: 14.01.2009 | Комментарии (0)

Розпочалося друге півріччя у ВМЦХХО "Барвінок". За останній час трапилося чимало речей через які не було змоги щось написати. На сайті у нас все ще осінь, а на вулиці зима святкує екватор. Отже по порядку.
1. В грудні місяці пройшло 2 семінари для керівників ансамблів області, залікові по рухам в хор.школі, залікові по ПКН в концертному складі, відкриті заняття для батьків дітей першого року навчання та концертного складу.
2. Після святкування Нового року почалася традиційна підготовча робота до 25-річчя НАТ "Барвінок". Всі знають що це таке, але в перше за 25 років змінився традиційний формат зведених репетицій. Експеримент виявився вдалим. Адміністрація Центру схвально оцінила результати роботи на канікулах, тому і в майбутньому планується працювати таким чином.
3. Розпочалася ІІІ чверть в хореографічній школі.
4. 18 січня НАТ "Барвінок" вирушає до м.Хмельницького на фестиваль "Зимові візерунки". Особливістю фестивалю є концерт дружби колективів, керівники яких є учнями одного із найвідоміших хореографів на Україні Юрія Івановича Гурєєва. Як ви знаєте, директор та художній керівник НАТ"Барвінок" Бойко П.А. є одним із найулюбленіших учнів Гурєєва.
5. 21 січня НАТ "Барвінок" планує прийняти участь у концерті присвяченому підписанню акту злуки.

Просмотров: 911 | Дата: 14.01.2009 | Комментарии (0)

19-го листопада НАТ"Барвінок" буде приймати участь у концерті присвячений відзначенню річниці голодомору 33-го у м.Києві. До виступу готується тематичний танець "Передчуття весни".
Просмотров: 1059 | Дата: 17.11.2008 | Комментарии (0)

У великій барвінковій родині поповнення. 4 листопада 2008 на світ з"явилася дівчинка Машка у родині Шнягів-Кришталів. А сьогодні 14-го листопада став папою одної чарівної дівчинки випускник НАТ "Барвінок", а нині керівник хореографічного гуртка Фролов Андрій Анатолійович. Всі вітаємо і бажаємо.

Просмотров: 1015 | Дата: 14.11.2008 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 21 22 »
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz