Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » 2008 » Лютий » 21
Відповідаючи на запитання одного із наших поважних користувачів, донесемо інформацію широкому загалу. Наступний набір термінів широко використовуються в мережі Інтернет. Особливо, в чатах та форумах.

Флуд - багаторазове повторення одніє і тієї ж фрази, чи набору символів, чи будь-що.
Флейм - розмова у чаті чи на форумі, коли головне запитання забуто, а розмова перейшла на тему, яка ніяким чиному не пов"язана до заданого запитання.
Оффтоп - пост на форумі, що не відповідає поставленій темі топіку форума.
Спам - рекламне повідомлення, що ніяким чином не пов"язано ні з тематикою сайту, ні з активними темами форума.

Людина, що користуєтсья цими прийомами у власних цілях називається таким же терміном із добавленням англійського закінчення -ер.

Все це відноситься до речей, заборонених на чатах та форумах, оскільки в них можуть міститися коди, небезпечні для життєдіяльності чату чи форуму, оскільки набір символів інтерпретуєтсья інтерпретаторами HTML та PHP, як ява-скрипт. А той в свою чергу може прибити сайт чи форум за лічені хвилини. Саме по цій причині, на інформативних сайтах введені вищевказані поняття, а всі модератори суворо наказують всіх, хто порушує неписані та писані правила поведінки. А для того, щоб всі були в однакових умовах, то модератори наказують флудерів, спамерів, оффтоперів та флеймерів на свій розсуд, але в однаковій мірі, незважаючи на наявність небезпечних кодів. (Це правила хорошого смаку для модератора)
Крім цього, маємо повідомити, що на форумах та чатах на двигуні UcoZ ява скрипти замінені на більш безпечні BB-коди. Ламати двигун - немає сенсу.
Просмотров: 535 | Дата: 21.02.2008 | Комментарии (0)

Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz