Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » 2007 » Листопад » 30 » П"ятниця.
П"ятниця.
00:25
Подвійне свято саме сьогодні, в п"ятницю 30 листопада. Останній день робочого тижня і останній день осені. А що далі? По телевізору частіше показують новорічні ялинки, а всі вирішують місце проведення головного свята країни.  Далі Новий рік. 1 січня зранку всім на душі однаково погано, а вже 3-го знову на роботу, але це того коштує. Навіть відпустка не асоціюється із святами так, як це відбувається в зимку. І коли наступає очікувана весна, навіть трішки жалкуєш за зимою, за святами, за друзями, яким іноді вдається приїхати на декілька днів саме на зимні канікули. Розклад в зимні свята насиченіший ніж бізнес-план ділової людини. Зустрітися із тим, із тим і терміново, і обов"язково. Тому, з нетерпінням чекаємо на Новий рік.
Але грудень місяць - найважчий місяць всього року. Потрібно зробити все те, що планував зробити на протязі року, а не зробив. Насадити дерев, побудувати 9-поверхівку та якісь там ще плани із дітьми. Почнемо із дітей. З 11 грудня 2007 року будуть проведені відкриті  заняття для дітей першого року навчання. Графік буде на офіційному сайті НАТ "Барвінок". З 12 грудня 2007 року планується перегляд навчальних номерів хор.школи "Барвінок". На кінець місяця заплановані залікові заняття для концертного складу та відкриті для того ж концертного. Остаточні дати не узгоджені.
Ремарка, стосовно концерту у м.Києві. НАТ "Барвінок" приймав участь у гала-концерті конкурса ім.П.Вірського. Про це я писав раніше. Уточнюю. Концерт проходив в театрі опери та балету. Барвінок відкривав коцерт танцем "Гопак". На концерті були наші давні та хороші друзі. Ансамбль "Пролісок" та "Солнишко". Передаємо їм теплий привіт.
Переглядів: 564 | Розмістив: Lavatrice
Всего комментариев: 0
Добавлять Комментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz