Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » 2007 » Листопад » 21 » Середа.
Середа.
12:59

Середина тижня. А пропущено багатенько. 

1. Вітаємо із днем народження Антонішену Богдану (19.11)

2. Вітаємо із днем народження Аньядох Моріса (20.11)

Всього вам найкращого і хай щастить.

Важкуваті часи настали для нашого порталу. Я більше уваги приділяю запуску оновленого офіційного сайту. А маленька аварія змусила робити роботу двічі. Практично, все зроблено. Українська версія запущена. Відсутні пару розділів. Із новенького - виставка вишивки. Із педагогами студії вишивки погоджено, що це будуть роботи останніх років дітей, що ще танцюють. Та оновлені розділи. Але це згодом. На суботу планую щось написати у форум, адже це головна візитна картка нашого порталу. І готуємося отримати інформаційний лист де нік буде співставленний із реальним прізвищем, адже голосування показує, що всі проголосовані тільки "за".

В понеділок 26.11.07 у м.Києві в ККЗ "Україна" відбудеться Гала-концерт конкурсу ім.П.Вірського. НАТ "Барвінок" приймає участь в тому концерті одним номером. (Або Гопак, або Верховоди). Тому всі пакують чемодани.

Вчора, 20.11.07 відбулися батьківські збори у концертному складі. Вирішувалися різні орг.питання

І останнє. Хто не знає, то я скажу, що наш сайт доступний не тільки через http доступ за допомогою комп"ютерів, підключених до мережі інтернет. За цим же протоколом він доступний і через wap доступ за допомогою мобільного телефону. В суботу буде розсилка нереєстрованим нашим з такою інформацією. Різні телефони сприймають це по різному. Телефони Nokia (series 40) та аналогічні їм SonyErircsson до серії К,J600, Samsung (хай їм грець, не знаю які.) та інші телефони такої категорії, без проблем відображають наш сайт. Не працюють тільки java-скрипти. Тобто спілкування цих людей у міні-чаті буде неможливим. Але реєстрація та вхід під своїм еккаунтом можлива. Володарі більш потужних телефонів та смартфонів випуску останніх років, що підтримують html2.0 будуть відображати наш сайт в повному обсязі, але трафік буде більший (а значить і грошенят більше).

Прикладом є  Feniks, який вдруге з"явився на нашому сайті із свого телефону. Тепер обіцяє, що буде заходити частіше.

Переглядів: 534 | Розмістив: Lavatrice
Всего комментариев: 0
Добавлять Комментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz