Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » 2007 » Листопад » 16 » Прохання.
Прохання.
11:44
Велике прохання від адміністрації ІГК та від НАТ "Барвінок". Підтримайте наших польських друзів. Розумний хлопець Конрад Чісак намагається боротися на рівних із іншими польськими хлопцями та дівчатами за отримання  стипендії. Переможець у інтернет-голосуванні отримає стипендію на пів року та відзнаку за досягнення. Не всі діти потрапляють до такого списку.  Для НАТ "Барвінок" це справа честі підтримати цього хлопця, адже його сім"я - давні друзі ансамблю, що підтримують на протязі останніх років. Дуже багато цікавих речей з"явилося в нашому ВМЦХХО "Барвінок" завдяки нашим друзям Збігневу та Моніці Чісак. То ж зробимо і ми йому якийсь подарунок. Пройшовши по цьому посиланню ми віддаємо свій голос за Конрада Чісака. Зробимо це разом.
Крім натискання на посилання робити більше нічого не потрібно. Силами порталу та наших користувачів ми вже віддали близько 60 голосів, але і польські друзі не відстають. З кожною годиною він піднімається вище і вище по кількості голосування. Але ваш голос просто необхідний. Якщо є можливість, попросіть ваших друзів. Це питання честі НАТ "Барвінок". Особлива подяка
nIva який самотужки знайшов чималеньку кількість голосів. Так тримати. Від адміністрації порталу йому надано 5 бр. Якщо ви користуєтесь мессенджерами ICQ, MSN, QIP, Miranda та інші то скопіюйте та відправте наступне посилання по вашому контакт-лісті, будь-ласка.

http://ig-kreativ.at.ua/dir/0-0-1-28-20

Переглядів: 518 | Розмістив: Lavatrice
Всего комментариев: 3
3 thebee  
0
я одного пока что.....но Зверь мне и так 2 бр (наверное лишних) дал )))) >:)

2 Lavatrice  
0
Хто скільки привів - пишіть. Дам бр.

1 Lavatrice  
0
Просто спортивний інтерес. Коли я перший проголосував за цього хлопця. то в нього було 97 голосів. Крім мене за цю справу взялося ще декілька наших із порталу ІГК. На даний момент, за 50 хвилин, нашими силами у хлопця вже 115. Молодці. Подяка всім, хто приймає в цьому саму активну участь. Це того коштує.

Добавлять Комментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz