Приветствую Вас Гість | RSS

Інформаційний портал ініціативної групи "Креатив"
Головна РегистрацияВход
Меню сайту
Мини-чат
Головна » 2007 » Листопад » 6 » День народження. Про все!
День народження. Про все!
11:01
Семенчук Дмитро, відомий під прізвиськом "Семён", святкує свій день народження. Бажаємо йому працювати натхненно та самовіддано. Сил та наснаги працювати щоденно і багато. Побажаємо це всій середній групі хлопців.

Суттєві амбіції на гегемонію на порталі ІГК проявляє 2001 рік. Ще один випускник року 2001 зареєструвався (-лась)
tatiana та підняла свій рік на почесне п"яте місце у конкурсі на самий активний рік випуску. Так тримати і давайте ще.
Переглядів: 581 | Розмістив: Lavatrice
Всего комментариев: 1
1 Lavatrice  
0
Нагадуємо всім відвідувачам порталу ІГК. Наша мета зібрати велику кількість людей, небайдужих до НАТ "Барвінок". Тут знайдеться місце абсолютно всім, якщо ви не будете порушувати правил..
Ясно, що 80% уваги ми приділяємо випускникам, що танцювали останній прощальний танець на своєму звітному. В той же час є ще ціла армія тих, кому трішки не вистачило по якісь причині. Можливо, хтось попав на форум та добрався до розділу "Знайди себе", а себе не знайшов. І хотів би зареєтруватися, але чомусь боїться. Цей розділ робився на основі випускного альбому ЛМ. Цей альбом, як і цей сайт виконаний на інтузіазмі і дозволяються деякі неточності. За її словами, проміжок від 2001 та 2007 не завжди точний по всім розділам, адже роботи її добавилося на всіх фронтах. Навіть на сторінках нашого форуму ми згадували хлопців та дівчат, яких пам"ятаємо, але їх немає у списках. Невже ви думаєте, що ми хочемо спілкуватися лише з тими хто в списку? 36_1_68
Ви помиляєтесь.
Ми бажаємо спілкуватися зі всіма, хто знає що це таке і як воно буває. Навіть зараз, портал із зареєстрованою кількістю в 35 чоловік, що мають відношення до НАТ, це сила, яку вже зупинити важко. Ви прекрасно знаєте, що трапляються різні неприємні історії. Ви знаєте наших ворогів та зависників. І можливо ваша думка, ваша позиція колись зіграє свою роль у долі ансамблю.

Ну..это...типа, регестрируйтесь.


Добавлять Комментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Поспілкуємося

____________
Щоразу, після кнопки "пуск" встановлювати автооновлення з "--" на "15 сек".
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Використовуються технології uCoz